Tijdelijk geen bezorging op zaterdag.

Waarom je hier de mooiste bloemen voor thuis of kantoor bestelt

De deurbel gaat. Er staat iemand voor de deur met een grote bos rozen. Het kaartje verraadt van wie het is: je partner. “Je bent het beste wat mij is overkomen. Ik houd van je.”

Je smelt weg. Helemaal omdat de rozen er zo opvallend goed uitzien. Je weet nog wel hoe het de vorige keer is gegaan toen je werd verrast.De eerste rozen hingen al slap toen je de bos in ontvangst nam. Na een paar dagen kon je ze allemaal de container instoppen. Dat is dit keer totaal niet het geval.

Na een dag of tien zijn de rozen uitgebloeid. Met een blij gevoel gooi je ze weg. Zo is bloemen krijgen wel leuk.

Zo als bovenstaand voorbeeld is bloemen krijgen wel leuk. Dat is de ervaring die we je bij Bloemetje Bezorgen Breda graag willen bieden.

De bloemist achter Bloemetje Bezorgen Breda 

Mijn naam is Jeroen Kuiper en ik beheer de website Bloemetje Bezorgen Breda. Serge Smits is de eigenaar van Rosario Bloemen, de bloemenzaak achter deze website.

Serge: “Ik ben ooit het bloemistenvak ingestapt, omdat ik graag met bloemen en mensen bezig ben. Daar ben ik het beste in. Voor een baas werken, dat kan ik niet zo goed. Daarom ben ik voor mijzelf begonnen.

“Het is altijd weer leuk om een zo mooi en verrassend mogelijk assortiment samen te stellen voor de beste prijs.” 

Bloemen voelen en ruiken

Wij hanteren bij Bloemetje Bezorgen Breda een zeven dagen vers garantie. Dat kunnen we doen, omdat we uitermate kritisch zijn bij het inkopen van bloemen. Je moet bloemen voelen, ruiken en kijken. 

Bloemen selecteren wij op: 

  • Gewicht. Hoe zwaarder, hoe beter. 
  • Kleur. Hoe mooier te kleur, des te beter. 
  • Rijpheid. De bloemen moeten nog niet al te veel bloeien, zodat je er thuis of op kantoor langer van kunt genieten. 
  • Lengte. Tussen de 40 en 80 centimeter, voor het mooiste resultaat. 

Over deze website

De website van Bloemetje Bezorgen Breda is een initiatief van Jeroen Kuiper van puntJeroen. Bloemisten helpen om online zichtbaar te zijn, dat is mijn doel. Vaak zijn het enorme vakidioten, die niets liever doen dan mensen blij maken met bloemen. Ook ik word blij van bloemen. Daarom help ik graag om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen blij worden. In Breda werk ik daarom samen met Serge Smits van Rosario Bloemen.

0/5 (0 Reviews)
De waardering van bloemetjebezorgenbreda.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 10 reviews.

Marlies heeft een bloemetje laten bezorgen in Breda.

Voor 12 uur besteld, zelfde middag geleverd

Rolf heeft een bloemetje laten bezorgen in Breda.

Met een (gratis) persoonlijke boodschap.

Desiree heeft een bloemetje laten bezorgen in Breda.

Voor slechts €4,95 verzendkosten